Povečajte svoj zaslužek na spletu dohodek, ki ga Vstop v Shopify potrjena moč Sellers revolucija!

Vaša spletna stran je sredstvo, ki povečuje vrednost, kot ste dodali več bralcem, naročnike in stranke, ki se odločijo za nakup vaše ponudbe.

Več o tem, kako zgraditi Shopify trgovin, ki jih flip za 3-5x zaslužek, in ponovite postopek znova in znova za množične dobiček!

REGISTER NOW: petek 14. april – nedelja 16. april 2017

Zaradi avtomatskih elektronskem platforme kot Shopify https://www.facebook.com/GameGuidePro/posts/1392729074120278 lahko zdaj gradijo popolnoma funkcionalno spletno trgovino z naprednimi funkcijami, v nekaj dneh. Uporaba moč aplikacij, ki jih lahko sedaj prilagodite trgovino po vaših željah in se prilega zelo specifičen trg ciljno občinstvo in ciljno.

V kombinaciji z padec ladijskega prometa in tisk na značilnosti povpraševanja, imate lahko zelo donosno trgovino, ne da bi vlaganje v vsakem popisu!

 Tecademics Shopify potrjena moč Prodajalci "width =" 531 "height =" 32 "/> </p

Shopify Certified Moč Prodajalci Prednost

odpraviti tveganje porabe tisoč dolarjev na proizvodnjo ali nakup na debelo izdelkov, ko se niti ne vem, če jih bo kdo kupil ali ne.

Tecademics A Shopify odobril trener, specializirana za poučevanje začetnikov https://plus.google.com/115205551952490334135/posts/ZS2kDD7x3Ez po svetu o tem, kako zgraditi teh straneh od doma, z malo ali nič predhodnih izkušenj, in kako ustvariti prihodek s krajšim delovnim časom.

Obstaja zdrava pamet vlagatelji po vsem svetu, ki imajo denar za naložbe v že obstoječih trgovin, ki so že donosna in vzpostaviti strukturirano skozi usposabljanje Tecademics.

To predstavlja edinstveno priložnost za vas, za gradnjo trgovin v določenih nišah, se jim donosna, izvedbo sistema s strukturo, ki se lahko prenesejo skupaj na novega lastnika trgovine, potem flip teh trgovin, da zdrava pamet vlagatelji pripravljeni plačati večkratnik v trgovini dobička.

Na primer, če je bila trgovina zgrajen v skladu s smernicami, ki zahtevajo investitor, čisti dobiček po stroškov je 10.000 $ / mo, zdrava pamet investitor lahko pripravljen plačati 2x-5x ta zaslužek za nakup mesto in prevzel upravljanje njega.

5x x 10.000 $ = 50.000 $ (Per Store)

uporabimo zgornji primer, lahko vidite, kako si kot študent, ki je zgrajen, da je trgovina lahko prejmejo plačilo pavšalnega zneska 50.000 $ za gradnjo iz donosno trgovino. Ko obrnemo vsa sredstva za novega vlagatelja lahko zgraditi več trgovin pri drugih konkurenčnih niše in jih še naprej flip za dobiček.

Kaj morate vedeti o Shopify potrjena moč prodajalci

Pri nastavljanju trgovine za lahkota, obstaja veliko vidikov, ki jih je treba upoštevati, preden začnete, da bo bolj privlačna za kupce in omogoča lažji prehod od lastnika do lastnika. Poskrbite, da boste vedeli, te podatke, preden začnete, ali ste morda zapravljaš svoj čas gradi trgovino nihče ne želi kupiti.

Obstaja veliko zdrava pamet vlagatelji iščejo pre-zidava trgovin, ki jih ustvarjajo dobička. Vedo, kaj hočejo in kako bi bilo enostavno za njih, da prevzame svojo trgovino, ko bo nakup povečala ne le verjetnost za prodajo, ampak bo povečala cene svojih elektronskem poslovanju spletne strani.

PRIDRUŽITE Chris Record in ekipa so Tecademcis petek april 14 – Sunday April 16, 2017 na svojem sedežu v ​​Scottsdale, Arizona za Certified elektrarne Prodajalci Certification delavnice, ki bo pokazal, kako graditi, seznam in prodajajo Shopify trgovin za svoje obstoječe izključne mrežo maloprodajnih vlagatelji / kupci!

Torej si sploh ne potrebujete, da gredo in najti kupce. Ti vam bodo pomagali zgraditi trgovin in najti kupce!

Kdo je Shopify potrjena moč Prodajalci za

Če ste bolj oblikovanje in tehnično usmerjen in ljubezen gradnjo in postavitev trgovin, vendar ne preveč strastno o vsakodnevnih operacij v trgovini, potem je ta delavnica je za vas.

Shopify trgovin ne zahtevajo kodiranja izkušenj. Če veste, kako uporabljati Facebook ali podobne spletne platforme z prilagajanja funkcij, potem boste vedeli, kako uporabljati Shopify. Če imate html in CSS spretnosti ali grafičnega oblikovanja znanja, boste našli to še lažje. Če ne, lahko enostavno oddajajo trgovina oblikovanje prilagoditve nalog na druge oblikovalcev po zelo nizkih cenah, ki uporabljajo spletna mesta, kot upwork.com. Ampak na splošno privzete predloge, ki prihajajo z Shopify videti dobro in enostaven za uporabo. Lahko tudi nakup obstoječe predloge, tako da ne zapravljajo čas na projektni del.

Torej, na delavnici bo poudarek na učenju:

  • Kako zgraditi trgovino na platformi Shopify in jo nastavite tako, da se lahko preseljeni gladko Anther kupca (ni potrebno kodiranje)
  • Izberite top izdelkov prodajo prek padec ladijskega prometa omrežij (ne naložbe, potrebne)
  • Nastavitev oglaševalske kampanje na družabnih omrežjih, da pripravi prometa
  • Prodaja trgovino za 2x-5x svoje preizkušene dobiček

To vam omogoča, da graditi trgovin, ki so visoko povpraševanje, tudi če niste navdušeni nad vsebino.

Kaj se odločite za prodajo na spletu je zelo pomembno, vendar, če ne uživajo temo, morda ne bo všeč teče, da trgovina za dolgo časa. Zakaj ga ne bi prodal za dobiček in se premaknili na ponovite postopek … kaj radi počnete.

Preverite povezavo ASAP in izkoristite cen zgodnje ptic.

Pridružite Chris Record in Tecademcis eComm ekipo ta aprila in vzemite elektronskem poslovanju poslovne sposobnosti na naslednjo stopnjo!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s