Je Non-Stop “Hustle” Killing vaš uspeh nonstop,hustle,killing,uspeh?

V času, ki poveličuje “Hustle”, je težko priti po nasvet, ki priporoča ga pomiri in traja nekaj časa počitka za spremembo.

To je razlog, zakaj je osvežujoč gledati to epizodo Marie TV Marie Forleo.

Po ogledu lokalni soseski pekarno, da bi dobili rogljiček, je bila Marie http://dougelniski.com/difference-between-sd-card-and-tf-card/ presenečen, da zabeležite na vratih, da je omenjeni “Zaprto zaradi dopusta.” Večina trgovin sploh ne blizu na nedelja ali večjih praznikih v teh dneh, nikoli um vzeti naključno počitnice. Takrat Marie odločila preizkusiti to strategijo s svojo ekipo in zaprli svoj posel za dva tedna, med božičnimi prazniki.

Ekipa kamera vrnil iz počitnic osveži, prebujene in naložen z novimi idejami, da bi svoj posel na višjo raven, da se je odločila, da storijo enako naslednje leto.

sem našel enake rezultate v svojem poslu. Ko vzamem vsaj en dan v tednu in nekaj dni počitka v grozdih, ki nimajo roki ali spletne povezave, sem se vrnil s svežimi idejami in strategij, ki imajo za posledico večjo prodajo!

Ali ste vzeli kadarkoli izklopite v zadnjem času?

Vaše podjetje lahko res uporabo nekaj svežih zamisli, da bi dobili na https://www.quora.com/How-is-a-TF-flash-card-different-from-an-SD-card naslednjo stopnjo. Morda pravkar prišel od tega, da nekaj časa, kjer si izklopite zvoke sveta in prižge svojo dušo.

Zdaj pa, preden začnete paniko, kot da se bo vaše podjetje zapreti za stalno, če boste to storili, samo vem, da je to počitnice ideja prilagodljiv. To je lahko dva tedna – če lahko -. Ali tri dni ali dva dni ali celo samo 24 ur

Lahko bi bil ponosen na svoje delo etike, saj lahko deluje kot stroj in da so delali, ker si bil najstnik, vendar ne pozabite, tudi stroji potrebujejo vzdrževanja izpadov ali pa jih razgraditi.

Nonstop dela in “Gužva” vas in vašo ekipo ven lahko spali.

Lahko bi bil pod pritiskom, da ostanejo stalno povezan s svetom, še posebej, če ste vodenje digitalnega poslovanja. Hočeš držati korak z najnovejšimi trendi in priložnosti, ampak kako lahko ugotovite, kaj so prave trende in priložnosti, če je vaša sodba že megleno od prekomernega dela?

Bi raje prostovoljno vzeti odmor, da se osveži in osvežena fizično in psihično in dobili nove ideje za vaše podjetje ali pa prisiljeni vzeti odmor zaradi bolezni, poslovni zaprtje ali druge strašne scenarije s stalnim zaradi dela?

Put “Hustle” rezerviran za nekaj dni in traja nekaj časa, da pomladiti in se zgleduje.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s